ثبت نام | ورود به سايت
  مشاوره دستگاه حضور و غیاب سایت کارت فینگر  
   
   کنترل دسترسی: لیست دربازکن ها

سیستم کنترل دسترسی ، سیستمی است که جایگزین قفل و کلید مکانیکی شده و به صورت الکترونیکی دسترسی افراد به قسمتهای مختلف را با یکی از روشهای رمز ، کارت RFID ، اثرانگشت و یا تشخیص چهره کنترل می کند.

از سیستمهای کنترل دسترسی Access Control به منظور بالا بردن ضریب امنیت و کنترل دسترسی افراد در شرکتها ، سازمانها ، فروشگاه ها و اماکن خاص استفاده می شود. این سیستمها می توانند با استفاده از رمز ، کارت RFID ، اثرانگشت و یا تشخیص چهره سطح دسترسی افراد به بخشهای خاص را کنترل کنند. برخی از این سیستمها می توانند محدودیتهایی از قبیل دسترسی درساعات خاصی از روز ، دسترسی در روزهای خاص ، ترکیب دسترسی و .. را اعمال کنند.

خروجی و ورودیهای که سیستم کنترل دسترسی عبارتند از

خروجی رله – سنسور باز ماندن درب - کلید فشاری خروج – آژیر – زنگ

خروجی رله:

این سیستمها بعد از شناسایی فرد در صورت دسترسی مجاز، خروجی رله را فعال می کنند. این خروجی می تواند به انواع قفل برقی ، انواع گیت های تردد ، جک برقی پارکینگ و انواع راهبند ، دربهای اتوماتیک متصل گردد .

سنسور باز ماندن درب:

در صورتی که خروجی سنسور باز ماندن درب مربوط به قفل برقی به این ورودی دستگاه متصل گردد . دستگاه در صورتی که درب برای مدت خاصی باز بماند آژیر را به صدا در می آورد.

کلید فشاری خروج:

با استفاده از رمز ، کارت یا ... می توان برای ورود به قسمتی که کنترل دسترسی دارد استفاده کرد و برای خروج از این قسمت می توان از کلید فشاری یا دستگاه دربازکن دیگری استفاده کرد. در صورتی که قفل برقی از نوع زبانه ای باشد ، می توان برای خروج از همان دستگیره درب استفاده کرد.

آژیر:

همچنین این سیستمها را می توان به آژیر متصل نمود تا در صورت تلاش برای ورود غیر مجاز، دستکاری سیستم و غیره ... آژیر فعال شود.

زنگ:

از این خروجی میتوان برای به صدا در آوردن زنگ درب استفاده کرد. افرادی که اجازه دسترسی ندارند می توانند زنگ دستگاه را زده تا درب را از داخل باز کند.

پورتهای ارتباطی :

تبادل اطلاعات بین نرم افزار و دستگاه از طریق این پورتها انجام می شود . این پورتها عبارتند از : پورت شبکه TCP/IP ، پورت RS232 که به پورت Com کامپیوتر وصل می شود وUSB که به دو صورت کابل USB و پورت USB است که از طریق فلش مموری اطلاعات را جابجا نمود.

 

اهداف این سیستمها عبارتند از :

  • حفظ امنیت قسمت های مورد نظر

  • تشخیص هویت افراد وکنترل زمان تردد

  • امکان ردیابی افراد در سازمان از طریق گیتهای خاص

  • ذخیره اطلاعات تردد به همراه گزارش های مناسب

Skip Navigation Links